Mancaruri cu carne

Reteta Mincare dulce - acrisoara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Elena of Sweden postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. Se incepe cu sosul: Se amesteca zaharul, balsamico, maizena si sucul de rosii intr-o cratita. Se da in fiert, amestecindu-se.

2. Se adauga ustu

ingrediente

   500 g carne
   2 linguri ulei
   5 lingurita sare
   putin piper
   1 ardei verde taiat cubulete
   2 cepe mici taiate in 4 – 6 bucati
Pentru sos:
   4 linguri zahar
   2 linguri balsamico (sau mai mult
   dupa gust)
   1
   5 linguri faina maizena
   5 dl suc de rosii
   2 catei de usturoi taiati marunt
   3 linguri soia
   3 lingurite pudra de ghimbir

mod de preparare

1. Se incepe cu sosul: Se amesteca zaharul, balsamico, maizena si sucul de rosii intr-o cratita. Se da in fiert, amestecindu-se.


2. Se adauga usturoiul, soia si ghimbirul. Se fierbe citeva minute.


3. Se taie carnea in feliute. Se infirbinta uleiul si se prajeste carnea intr-un wok sau tigaie. Se sareaza si se pipereaza.


4. Se aduga ceapa si ardeiul. Se prajesc citeva minute pina se inmoaie legumele.


5. Se adauga sosul in amestecul de carne si legume si se lasa sa fiarba citeva minute.
Se serveste cu orez si castraveti taiati felii
Incearca si Biftec traditional cu ou si cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Mincare dulce - acrisoara" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.