Mancaruri cu carne

Mincarica cu carne si sfecla rosie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
Elena of Sweden postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea se taie in cubulete. Grasimea se incinge. Se prajeste carnea intr-o tigaie, nu toata odata, pe foc mijlociu si se pune apoi intr-o cratita.
Ce

ingrediente

   400 gr. carne
   2 linguri margarina sau unt
   2-3 cepe
   400 gr. sfecla
   1-2 morcovi
   1 1/2 lingurite sare
   1 virf de cutit de piper
   1 foaie de dafin
   2-4 dl apa
   ciera 200 gr varza
   1-2 lingurite zeama de lamiie sau otet
   (smintina)

mod de preparare

Carnea se taie in cubulete. Grasimea se incinge. Se prajeste carnea intr-o tigaie, nu toata odata, pe foc mijlociu si se pune apoi intr-o cratita.
Ceapa, sfecla si morcovii se curata. Se pun in cratita impreuna cu sare, piper, foaia de dafin. Se adauga 2 dl apa. Se fierbe acoperita de un capac, pe foc mic, circa 15 min. Varza se toaca marunt si se pune in cratita. Se mai pune apa si se fierbe inca 5-10 min. Se adauga zama de lamiie sau otetul, dupa gust. Se poate adauga smintina.

Se serveste cu cartofi fierti, muraturi, salata
Incearca si Rasol de miel la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Mincarica cu carne si sfecla rosie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite