Mancaruri cu carne

Reteta Mincarica cu carne si sfecla rosie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
Elena of Sweden postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea se taie in cubulete. Grasimea se incinge. Se prajeste carnea intr-o tigaie, nu toata odata, pe foc mijlociu si se pune apoi intr-o cratita.
Ce

ingrediente

   400 gr. carne
   2 linguri margarina sau unt
   2-3 cepe
   400 gr. sfecla
   1-2 morcovi
   1 1/2 lingurite sare
   1 virf de cutit de piper
   1 foaie de dafin
   2-4 dl apa
   ciera 200 gr varza
   1-2 lingurite zeama de lamiie sau otet
   (smintina)

mod de preparare

Carnea se taie in cubulete. Grasimea se incinge. Se prajeste carnea intr-o tigaie, nu toata odata, pe foc mijlociu si se pune apoi intr-o cratita.
Ceapa, sfecla si morcovii se curata. Se pun in cratita impreuna cu sare, piper, foaia de dafin. Se adauga 2 dl apa. Se fierbe acoperita de un capac, pe foc mic, circa 15 min. Varza se toaca marunt si se pune in cratita. Se mai pune apa si se fierbe inca 5-10 min. Se adauga zama de lamiie sau otetul, dupa gust. Se poate adauga smintina.

Se serveste cu cartofi fierti, muraturi, salata
Incearca si Pirjoale cu cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Mincarica cu carne si sfecla rosie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.