Mancaruri cu carne

Mincarica de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se inabusa in unt bucatile de pui, fara sa se rumeneasca. Se presara faina si se toarna 1/4 litru apa calda. Se adauga ceapa intreaga, sare, patrunje

ingrediente

   1 pui mare
   1 lingura plina cu unt
   1 lingura cu virf de faina
   1 ceapa
   patrunjel verde
   2 galbenusuri
   3 linguri smintina
   sare

mod de preparare

Se inabusa in unt bucatile de pui, fara sa se rumeneasca. Se presara faina si se toarna 1/4 litru apa calda. Se adauga ceapa intreaga, sare, patrunjel si se lasa sa fiarba acoperit 45 minute. Se scoate ceapa si verdeata. Se leaga sosul cu galbenusurile si smintina. Se asaza bucatile de carne in mijlocul farfuriei si se toarna sosul deasupra.

Incearca si Cotlet de porc in sos de vin
Daca ti-a placut reteta noastra "Mincarica de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite