Mancaruri cu carne

Musaca apetisanta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Cartofii se fierb in apa cu sare si apoi se taie felii. Vinetele se curata si se taie pe lungime, se presara cu sare si se lasa 15 min sa stea. Rosiil

ingrediente

   500 g cartofi
   600 g vinete
   600 g rosii
   2 cepe
   2 catei usturoi
   5 linguri ulei
   500 g carne tocata
   3 oua
   sare
   piper
   cimbru
   300 ml lapte
   150 g cascaval felii

mod de preparare

Cartofii se fierb in apa cu sare si apoi se taie felii. Vinetele se curata si se taie pe lungime, se presara cu sare si se lasa 15 min sa stea. Rosiile se decojesc si se taie felii. Ceapa si usturoiul se calesc in 2 linguri de ulei, se adauga carnea si se caleste citeva minute. Se adauga in cratita sare, piper, cimbru, rosiile si se mai prajesc 10 min. Vinetele se calesc in 2 linguri ulei si se lasa la scurs. Intr-o forma unsa se pun in straturi alternative carnea, cartofii si vinetele. Se condimenteaza. Ouale se amesteca cu laptele si condimente. Se presara cascavalul pe musaca si se toarna laptele. Se pune la cuptor 50 min.
Se serveste rece sau calda.
Incearca si Pulpe la cuptor pe sare
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca apetisanta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite