Mancaruri cu carne

Reteta Musaca de oua cu carne si besamel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
Dubrovnik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Taie ouale rondele. Toaca carnea, si impreuna cu ciupercile curatate si taiate marunt, prajeste-o in jumatatea untului 1-2 minute, dupa care lasa-le s

ingrediente

   8 oua tari
   200 g carne prajita sau fiarta
   200 g ciuperci
   500 ml besamel
   putin unt
   patrunjel
   firimituri de chifla
   nucsoara macinata
   piper macinat
   sare

mod de preparare

Taie ouale rondele. Toaca carnea, si impreuna cu ciupercile curatate si taiate marunt, prajeste-o in jumatatea untului 1-2 minute, dupa care lasa-le se raceasca. Adauga nucsoara macinata si patrunjel tocat marunt in besamel. Unge cu untul ramas un vas termorezistent, presara cu putine firimituri de chifla, aseaza un strat de oua, un strat de carne cu ciuperci si sos besamel. Aseaza strat peste strat, iar deasupra pune restul de besamel. Coace-o in cuptorul preincalzit, pana se rumeneste.





Mod de servire: La servire presara-o cu patrunjel tocat marunt.
Alte retete culinare recomandate





Ciulama de ciuperci


Ardei umpluti


Ciuperci umplute
Incearca si Dovlecei umpluti
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de oua cu carne si besamel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.