Mancaruri cu carne

Reteta Muschi de porc cu vin la cratita

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru muschi de porc cu vin la cratita se prajeste, intr-o cratita, muschiul intreg in grasime, cu sare si piper. Se adauga ceapa taiata subtire, faina si se amesteca bine.

ingrediente

   750 g muschi
   1 lingura grasime
   5 cepe mici
   5 lingurite de faina
   1 pahar vin
   sare
   piper
   1 foaie de dafin

mod de preparare

Pentru muschi de porc cu vin la cratita se prajeste, intr-o cratita, muschiul intreg in grasime, cu sare si piper. Se adauga ceapa taiata subtire, faina si se amesteca bine. Se stinge cu un pahar de vin, se adauga o foaie de dafin si cateva boabe de piper. Se trage cratita la marginea plitei si se prajeste incet. Ca sa fie mai picant se pot adauga in sos 2-3 catei de usturoi taiati marunt.


Ca garnitura se serveste pireu de cartofi si salata de sezon.

Incearca si Pulpe si piept de pui pane
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu vin la cratita" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.