Mancaruri cu carne

Muschi de vaca cu sos de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se rumeneste muschiul pentru a capata o crusta pe toata suprafata, se asaza apoi in tava peste un strat de zarzavaturi, ceapa taiata marunt si grasime

ingrediente

   1 muschi
   1 buc. morcov
   1 buc. pastirnac
   1 buc. radacina patrunjel
   2 cepe
   o lingura grasime
   o lingura faina
   1 pahar de vin
   o lingura bulion
   sare
   piper
   cimbru

mod de preparare

Se rumeneste muschiul pentru a capata o crusta pe toata suprafata, se asaza apoi in tava peste un strat de zarzavaturi, ceapa taiata marunt si grasime, presarata cu o lingura de faina, sare, piper, o lingura de bulion si un pahar de vin. Se lasa sa fiarba inabusit, intorcind si stropind mereu friptura. Spre sfirsit se adauga cimbrul.
Se serveste cu pireu de cartofi sau cartofi fierti intregi si serviti cu unt si patrunjel verde
Incearca si Inima cu sos
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vaca cu sos de vin" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite