Mancaruri cu carne

Reteta Muschi file cu morcovi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Muschiul file de porc este o carne care, daca este corect gatita, este o adevarata delicatesa si un rasfat pentru papilele gustative.

ingrediente

   300 gr muschi de porc
   8 felii de costita
   1 lingurita de mustar dulce
   rozmarin
   cimbru
   50 ml vin alb
   300 gr morcovi tineri (sau baby carrots)

mod de preparare

Bucata de muschi de porc se caleste in ulei, 5 minute.




Se amesteca mustarul cu rozmarin, cimbru, sare si piper, dupa gust, si se unge carnea.




Se inveleste carnea in felii de costita, se leaga si se pune intr-o cratita cu 1 pahar de ulei. Se adauga 2-3 linguri de apa si se pun, de jur-imprejur, morcovii intregi si cu o parte din codite.




Se acopera oala si se introduce in cuptor. Cand carnea este patrunsa, se adauga vinul si se mai lasa sa se rumeneasca friptura fara capac.


Muschiul file se serveste taiat felii si cu morcovii intregi alaturi.

Incearca si Pulpe de pui la gratar
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi file cu morcovi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.