Se pune muschiuletul de porc la prajit intr-o cratita cu putin unt si cu putin ulei extravirgin de masline, pana ce prinde crusta pe ambele parti. Ada
Se pune muschiuletul de porc la prajit intr-o cratita cu putin unt si cu putin ulei extravirgin de masline, pana ce prinde crusta pe ambele parti.
Adaugam apoi laptele, punem sare si lasam la fiert la foc mic.
Se lasa in continuare la foc mic, fara capac, pana ce laptele se ingroasa, avand grija sa-l intoarcem din cand in cand.
Am scos carnea pe o farfurie, iar sosul l-am pus in paharul de la mixer si l-am mixat bine.
L-am pus peste carne.
Pofta buna!
Reteta Muschiulet de porc cu lapte a fost propusa de any_annette pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de porc gasiti aici:
Muschiulet impletit,
Spaghete cu muschiulet si ciuperci,
Friptura in ulei
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSalatele sunt cele mai rapide soluții atunci când nu ai timp de stat în bucătărie! Plus de asta, în...
Salata de paste cu carnati, telemea si sos pestoIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii