Muschiuletul de porc la tava merge excelent cu un pahar de vin rosu de cea mai buna calitate. Ingredientele sunt: carne de porc, condimente.
Se condimenteaza cu sare, piper si se pune la rumenit pe toate partile muschiuletul de porc. Se pune apoi intr-o tava si se toarna peste el un sos preparat din vin alb, amestecat cu condimente. Se presara deasupra crengute de rozmarin, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit.
Se serveste cu garnitura de legume si muraturi.
Alte retete care contin carne:
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pui
Pulpe de pui la cuptor
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsO reteta extrem de rapida, foarte ieftina si gustul...hmmmm ,,o bunatate". Putem sa o combinam cu un gratar (pui, porc,...
Conopida cu pesmet si smantanaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii