Muschiuletul de porc umplut cu branza de vaci este delicios. Pentru preparare aveti nevoie de muschiulet, branza de vaci, busuioc si unt.
Muschiuletul de porc umplut cu branza de vaci este delicios. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne din 600 g muschiulet se scot 4 fileuri, care se bat putin cu ciocanul, se condimenteaza, apoi se umplu cu pasta facuta din 200 g branza de vaci si frunze de busuioc, dupa care se ruleaza si se prind cu scobitori. Punem in tigaie 50 g unt si prajim rulourile pe ambele parti, adaugam o ceapa tocata marunt, calim putin, apoi stingem cu o cana de supa si adaugam branza ramasa, amestecam bine si punem o lingurita de coaja de lamaie.
Muschiuletul de porc umplut cu branza de vaci se serveste cu garnitura de chiftelute din cartofi.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsPui de tara, pregatit la foc lent, cu muuulte legume, a rezultat o bunatate. Si-a facut tare bine datoria si de aceasta data...
Pui de tara cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 LIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii