Mancaruri cu carne

Reteta Muschiulet de porc umplut cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Muschiuletul de porc umplut cu branza de vaci este delicios. Pentru preparare aveti nevoie de muschiulet, branza de vaci, busuioc si unt.

ingrediente

   600 g muschiulet
   200 g branza de vaci
    
   frunze de busuioc
   50 g unt
   o ceapa
   o cana de supa
   o lingurita de coaja de lamaie.

mod de preparare

Muschiuletul de porc umplut cu branza de vaci este delicios. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne din 600 g muschiulet se scot 4 fileuri, care se bat putin cu ciocanul, se condimenteaza, apoi se umplu cu pasta facuta din 200 g branza de vaci si frunze de busuioc, dupa care se ruleaza si se prind cu scobitori. Punem in tigaie 50 g unt si prajim rulourile pe ambele parti, adaugam o ceapa tocata marunt, calim putin, apoi stingem cu o cana de supa si adaugam branza ramasa, amestecam bine si punem o lingurita de coaja de lamaie.


Muschiuletul de porc umplut cu branza de vaci se serveste cu garnitura de chiftelute din cartofi.

Incearca si Friptura delicioasa
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc umplut cu branza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.