Mancaruri cu carne

Reteta Ostropel de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
moni_512 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ostropel de pui este delicios datorita sosului lasat de pui. Reteta este una dintre cele mai simple retete culinare si se poate pregati cu urmatoarele ingrediente: pui, ceapa, unt, usturoi, vin, bulion.

ingrediente

   1 kg de pui
   o capatana usturoi
   50 g faina
   o ceapa
   100 g unt
   5-6 boabe piper
   un varf de boia
   200 ml vin alb
   o lingurita zeama de lamaie
   o lingura bulion

mod de preparare

Retetele cu pui au avantajul de a fi foarte simple. Ostropelul de pui intra in aceasta categorie.




Se taie puiul si se rumenesc bucatile in unt. Se adauga ceapa tocata si cand devine usor galbuie se pune faina. Se stinge cu putina apa, se adauga bulion, boia si piper. Cand este aproape gata, se toarna vinul si zeama de lamaie, apoi se adauga usturoiul taiatmarunt si se lasa 5 minute pe foc. Astfel obtinem un sos aromat si foarte gustos in combinatie cu carnea de pui.


Poate fi servit imediat.




Alte retete de ostropel recomandate:

Incearca si Pui cu rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.