Mancaruri cu carne

Reteta Paella de iarna

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Uleiul se incinge intr-o tigaie mare. puiul se sareaza si se pipereaza si se prajeste putin in uleiul incalzit dupa care se baga la cuptor la 190 C cc

ingrediente

   2 Linguri ulei masline
   8 pulpe de pui
   sare
   piper
   2 cepe
   2 catei de usturoi
   100 g morcovi
   100 g pastarnac
   200 g orez
   un varf cutit sofran
   750 ml supa de legume
   50 g stafide
   50 g migdale

mod de preparare

Uleiul se incinge intr-o tigaie mare. puiul se sareaza si se pipereaza si se prajeste putin in uleiul incalzit dupa care se baga la cuptor la 190 C cca. 10 min. Intre timp, se taie marunt ceapa, usturoiul si morcovul cu pastarnacul in bucatele mici.





Se pun la dunstuit la foc potrivit cca 1-2 minute. Se adauga orezul, restul legumelor... sofranul si zeama de legume, dupa care se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se adauga stafidele si migdalele. Se lasa pana fierbe si se baga la cuptor cateva minute, pana se coace. Apoi se pune puiul pe acest "pat" de legume si se poate orna dupa preferinta cu felii de portocala.
Incearca si Pui cu marar
Daca ti-a placut reteta noastra "Paella de iarna" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.