Se curata ceapa si usturoiul, se taie marunt si se calesc in ulei. Se adauga faina si se rumeneste putin, apoi se toarna o cana de lapte rece si se a
Se curata ceapa si usturoiul, se taie marunt si se calesc in ulei. Se adauga faina si se rumeneste putin, apoi se toarna o cana de lapte rece si se amesteca usor, ca sa nu se formeze cocoloase. Se adauga apoi restul de lapte, carnatii taiati felii, foaia de dafin, sare si piper dupa gust. Se lasa papricasul sa fiarba la foc potrivit, amestecand din cand in cand.
Se serveste impreuna cu mamaliguta.
Alte retete:
Cartofi la cuptor Friptura de vita la cuptor Tocanita de pui
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradAcest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosIdeea acestei rețete de cartofi în crustă de malai, am preluat-o de pe blogul Absolut Delicios și țin să le...
Aperitiv cartofi in crusta de malaiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii