Mancaruri cu carne

Reteta Papricas de carne de porc cu mazare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se taie carnea cubulete. Se caleste carnea de porc pana primeste o culoare alba. Se adauga pasta de ardei iute, pasta gulas si sarea. Se adauga puti

ingrediente

   Â½ kg de carne de porc
   2 morcovi mijlocii
   30 dg mazare (cruda)
   2-3 linguri smantana
   2 linguri ulei
   pasta de ardei iute
   pasta gulas
   sare

mod de preparare

Se taie carnea cubulete. Se caleste carnea de porc pana primeste o culoare alba. Se adauga pasta de ardei iute, pasta gulas si sarea. Se adauga putina apa si se fierbe sub capac. Cand este semifiert se adauga mazarea si morcovii feliati (felii mai groase). Daca este nevoie se mai poate adauga apa.) Se fierb impreuna pana se inmoaie si in final se adauga smantana.
Alte retete cu carne de porc recomandate
Incearca si Iepure barbeque cu tzatziki
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de carne de porc cu mazare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.