Mancaruri cu carne

Reteta Papricas de pui picant cu masline

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
justeu80 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Mod de preparare:

1.Se caleste ceapa,se adauga si un catel de usturoi tocat ;
2. Se adauga bucatile de carne si se pun doua cani cu apa, se lasa puti

ingrediente

Ingrendiente:
   carne de pui (ce are fiecare prin casa)
   3 cepe potrivite
   2-3 linguri de chili
   2-3 linguri de bulion
   o capatana usturoi
   masline 150-200g
   delikat
   patrunjel tocat marunt
Ingrendiente pentru galusti:
   3 oua
   o lingura sare
   faina cat cuprinde

mod de preparare

Mod de preparare:





1.Se caleste ceapa,se adauga si un catel de usturoi tocat ;


2. Se adauga bucatile de carne si se pun doua cani cu apa, se lasa putin la fiert;


3. Peste cele trei oua se adauga un praf de sare si apoi faina cat sa devina o compozitie mai consistenta, nu trebuie sa fie nici prea moale si nici prea tare, trebuie sa fie ca o smantana un pic mai groasa.


4. Se adauga cateva lingurite de chili pentru cine il vrea mai picant, si cateva linguri de bulion, ii da un gust mai bun, o aroma mai buna.


5. Se adauga cu lingura din compozitia de galusti, in papricasul care fierbe.


6. Am adaugat si maslinele peste papricas si-l mai lasam inca 5-10 minute sa scada sosul, punem si patrunjelul tocat.





Reteta propusa de Vicky81.
Incearca si Perisoare de miel
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui picant cu masline" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite