Papricasul de vita cu ciuperci este o mancare gustoasa si foarte hranitoare. Aceasta reteta cu carne de vita mai are ca ingrediente ciuperci, ceapa, vin alb, lapte si smantana.
Papricasul de vita cu ciuperci este o mancare gustoasa si foarte hranitoare. Pentru a prepara aceas papricas se taie carnea in felii mici, apoi se prajeste cateva minute in ulei. Se adauga apa si se lasa la fiert, la foc mic. Dupa ce a scazut apa, se adauga sare, piper si ceapa tocata marunt. Se caleste totul 2-3 minute, apoi se adauga ardeiul taiat subtire. Se amesteca , apoi se adauga ciupercile taiate si putina apa. Cand carnea si ciupercile s-au fiert, se adauga vinul si smantana, amestecata cu faina si lapte. Se lasa sa mai dea in cateva clocote, apoi se adauga patrunjelul.
Papricasul se serveste cald, cu garnitura de cus-cus si castraveti acri.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii