Mancaruri cu carne

Reteta Pasteta de vitel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
timeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se face un aluat din faina, grasime, otet si sare. Se intinde o foaie cu care se imbraca fundul si marginile unei tavi de tort. Carnea tocata se amest

ingrediente

   aluat: 300 g faina
   150 g margarina
   un ou
   o lingura de otet
   sare umplutura: 500 g carne tocata
   o ceapa
   3 linguri bulion
   un ou
   o lingurita verdeata
   citeva ciuperci
   o lingura de pesmet

mod de preparare

Se face un aluat din faina, grasime, otet si sare. Se intinde o foaie cu care se imbraca fundul si marginile unei tavi de tort. Carnea tocata se amesteca cu ceapa rasa, bulionul, oul crud, verdeata, ciupercile feliate, prajite in prealabil, pesmetul. Se intinde peste foaia din tava. Deasupra se formeaza un grilaj din restul de aluat. Se coace la foc potrivit 45-50 min.
Incearca si Sote de curcan in sos de bere
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasteta de vitel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.