Mancaruri cu carne

Reteta Perisoare cu fulgi de ovaz

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se macina carnea. Fulgii de ovaz se pun la inmuiat in lapte, dupa care se strecoara laptele. Ceapa se da pe razatoare, iar patrunjelul se marunteste.

ingrediente

   400 g carne porc
   100 g fulgi de ovaz
   1 ou
   1 ceapa rosie
   Lapte
   Patrunjel
   Sare
   piper macinat
   Maghiran

mod de preparare

Se macina carnea. Fulgii de ovaz se pun la inmuiat in lapte, dupa care se strecoara laptele. Ceapa se da pe razatoare, iar patrunjelul se marunteste. Carnea tocata se amesteca cu fulgii de ovaz, ouale, ceapa, patrunjelul, maghiranul si se condimenteaza cu sare si piper. Pasta obtinuta se lasa sa stea 15-30 de minute, iar apoi, cu mainile umede, se formeaza perisoare care se fierb in apa sarata.
Alte retete recomandate
Incearca si Fileuri de curcan cu orez
Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare cu fulgi de ovaz" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.