Mancaruri cu carne

Reteta Perisoare cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se dau cepele si cartoful prin masina de tocat si se amesteca cu verdeata tocata marunt, sare, piper si carnea tocata. Amestecul se omogenizeaza si s

ingrediente

   500 gr carne tocata
   2 cepe
   sare
   piper macinat
   1 cartof fiert
   verdeata tocata
   1 ceasca de ulei
   1 cana de smantana

mod de preparare

Se dau cepele si cartoful prin masina de tocat si se amesteca cu verdeata tocata marunt, sare, piper si carnea tocata. Amestecul se omogenizeaza si se fac din el perisoare potrivit de mari, care se pun sa fiarba in apa clocotita. Se lucreaza cu mana umeda, pentru ca perisoarele sa nu se desfaca. Cand se pun sa fiarba, se micsoreaza focul. Cand se ridica deasupra apei, se scot cu o lingura de supa si se pun intr-un vas, se acopera cu o cana de smantana, si se fierb incet pe marginea plitei un sfert de ora. Se iau de pe foc si se presara deasupra verdeata tocata marunt.



Se servesc calde, cu paine proaspata.





Alte retete:





Ciorba de perisoare


Ciorba taraneasca


Ciorba radauteana
Incearca si Friptura de pui cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare cu smantana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.