Mancaruri cu carne

Reteta Piept de curcan cu mozzarella si porumb

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
Dubrovnik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Indoim frunzele porumbului, il spalam si il fierbem 10 minute in apa sarata.
Amestecam usturoiul curatat si pisat cu pasta de ardei si uleiul de masl

ingrediente

   4 buc porumb
   Sare
   1 catel usturoi
   1 lingura pasta de ardei
   1 lingura ulei de masline
Pentru carne:
   4 felii de piept de curcan
   piper proaspat macinat
   125 g mozzarella feliata
   8 frunze de busuioc
   4-4 linguri ulei de masline
   kethup

mod de preparare

Indoim frunzele porumbului, il spalam si il fierbem 10 minute in apa sarata.


Amestecam usturoiul curatat si pisat cu pasta de ardei si uleiul de masline.


Condimentam cu sare. Condimentam carnea cu sare si piper si ungem fiecare felie cu o lingura de ketchup.


Punem deasupra o felie de mozzarella si 2-2 frunze de busuioc.
Indoim feliile de carne si le prindem cu o scobitoare.


Le ungem cu ulei de masline si le prajim pe ambele parti cate 15 minute pe gratar.


Strecuram porumbul, il ungem cu uleiul condimentat si il punem pe gratar 3-5 minute. Prajim porumbul 5 minute pe marginea gratarului impreuna cu carnea.
Servim cu baghete proaspete unde cu unt cu condimente.





Alte retete romanesti recomandate





Pui cuptor


Placinta cu spanac si carne pui


Pui ciuperci
Incearca si Tocana de miel cu galuste
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu mozzarella si porumb" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.