Mancaruri cu carne

Reteta Piept de curcan cu sos de gutui

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
mimmi postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pieptul de curcan cu sos de gutui mai contine costita afumata, zahar, ulei, rosii, vin alb, lamaie si condimente.

ingrediente

   700-800 gr piept de curcan
   200 gr costita afumata
   500 gr gutui
   1 lingura zahar
   1 cescuta ulei
   500-600 gr rosii
   50 ml supa de pasare
   sare
   piper
   1 pahar vin alb
   coaja de la o lamaie

mod de preparare

Piept de curcan cu sos de gutui se prepara astfel: se spala pieptul de curcan si se inveleste in felii subtiri de costita afumata. Se pune apoi intr-o tava cu apa si ulei si se introduce in cuptor. Spre final, se adauga un pahar de vin alb. Separat, se curata gutuile de cotoare, se taie in felii mici si se pun pe foc impreuna cu cateva linguri de ulei, 15-20 de minute. Dupa ce s-au inmuiat se adauga zaharul, rosiile decojite, supa de pasare, coaja rasa de la o lamiae si se lasa sa se lege sosul. Pieptul de curcan se pune pe un platou, se taie in felii si se serveste impreuna cu sosul de gutui.




 


Mancarea se serveste calda.




Alte mancaruri cu carne:




Pulpe de pui la cuptor




Tocanita de pui




Friptura de vita la cuptor

Incearca si Biftec cu garnitura de spanac
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu sos de gutui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.