Mancaruri cu carne

Reteta Piept de curcan cu sos de pere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
geta_bocse postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Sareaza pieptul de curcan, unge-l cu ulei si acopera-l cu piept de vita afumat. Prajeste-l pana se rumeneste. Pentru sos, fierbe fructele taiate cubul

ingrediente

   1 kg piept de curcan file
   1 lingura ulei
   50 g piept de vita (afumat
   feliat)
   500 g pere
   100 ml vin alb
   zahar
   scortisoara
   cuisoare

mod de preparare

Sareaza pieptul de curcan, unge-l cu ulei si acopera-l cu piept de vita afumat. Prajeste-l pana se rumeneste. Pentru sos, fierbe fructele taiate cubulete in 100 ml de vin (poti folosi mere sau gutui) si lasa-le la inabusit putin timp, dupa care amesteca cu mixerul.
Poate fi servit felii alaturi de piure de cartofi.





Alte retete recomandate:


Placinta cu mere


Zacusca


Ciuperci umplute
Incearca si Mustata bunicului
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu sos de pere" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.