Mancaruri cu carne

Reteta Piept de curcan umplut cu ciuperci si mozzarela

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
(pentru 4 persoane)
Se taie pieptul de curcan in felii, se bat fiecare cu ciocanul de snitele, se sareaza si se pipereaza.
Se taie ciupercile in cubul

ingrediente

   600 gr. piept de curcan
   160 gr. mozzarela
   120 gr. ciuperci din conserva
   sare
   piper
   2 oua
   100 gr. gogosari in otet
   120 gr. pesmet
   80 gr. faina
   20 gr. frunze de patrunjel verde
   20 gr. ketchup
   10 gr. mustar
   140 ml. ulei

mod de preparare

(pentru 4 persoane)


Se taie pieptul de curcan in felii, se bat fiecare cu ciocanul de snitele, se sareaza si se pipereaza.


Se taie ciupercile in cubulete si se presara peste ele sare si piper. Gogosarii si mozzarela se taie in felii.


Se amesteca mustarul cu ketchup-ul si se unge carnea cu acest amestec. Se aseaza apoi peste feliile de curcan cate o felie de mozzarela, ciuperci, patrunjel verde tocat, 2 felii de gogosari si se acopera totul cu a doua felie de mozzarella. Se impacheteaza felia de curcan in forma de plic, se da prin faina, apoi prin ou batut si prin pesmet. Se prajeste in ulei la foc mediu.
Se taie pieptul umplut pe diagonala si se serveste cu diferite garnituri, dupa dorinta fiecaruia, se orneaza cu patrunjel verde si se acompaniaza de un vin alb sec.
Incearca si Pui cu spanac
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan umplut cu ciuperci si mozzarela" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite