Pieptul de la gaina se taie felii subtiri, se bat apoi putin cu batatorul, se sareaza si se pipereaza. Se dau dupa aceea prin faina, prin ou batut si
Pieptul de la gaina se taie felii subtiri, se bat apoi putin cu batatorul, se sareaza si se pipereaza. Se dau dupa aceea prin faina, prin ou batut si prin pesmet. Se pun dupa aceea la prajit in ulei mai mult, cat sa nu se usuce. Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, se scot pe o farfurie.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Chiftele
Pastrav la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii