Mancaruri cu carne

Reteta Piept de gasca cu ficat si ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea se toaca impreuna cu paine in masina de tocat. Ficatul se taie felii, iar ceapa tocata si rumenita in putin unt se adauga in carne. Se pun gal

ingrediente

   1 piept de gasca
   1 ficat de gasca
   1 felie de paine
   1 ceapa
   3 oua
   sare
   piper
   100 gr unt
   250 gr ciuperci
   1 jumatate pahar vin
   patrunjel verde

mod de preparare




Carnea se toaca impreuna cu paine in masina de tocat. Ficatul se taie felii, iar ceapa tocata si rumenita in putin unt se adauga in carne. Se pun galbenusuri, sare si piper si se amesteca totul bine. Se unge o forma cu unt si se asaza un strat de carne tocata, apoi un rand de feliute de ficat si alt rand de carne, apoi un rand de feliute de ciuperci si din nou carne. Se pun bucatele mici de unt deasupra si se introduce tava in cuptorul preincalzit, la copt. Restul de ciuperci taiate feliute se pun cu patrunjel tocat marunt la calit in 25 gr unt, apoi se toarna vinul, se sareaza si se lasa sa fiarba pana totul devine un sos. Se adauga o lingura de smantana la sfarsitul fierberii.
Se serveste mancarea calda, cu sosul de ciuperci.





Alte retete culinare:





Pastrav la cuptor


Friptura de vita la cuptor


Mancare de mazare
Incearca si Ficateii mei preferati
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de gasca cu ficat si ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.