Mancaruri cu carne

Reteta Piept de porc si ciuperci la gratar

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Piept de rata cu mere caramelizate (Reteta video)"
 
>
Se face un amestec din: 1 lingura de pasta de tomate, sare, piper, o lingura de ulei si condimente (busuioc, oregano, salvie).
Se pune deoparte.
Peste

ingrediente

   piept de porc
   2 linguri ulei
   zeama de lamaie ciuperci
Pentru amestec:
   pasta de tomate
   sare
   piper
   1 lingura de ulei
   condimente: amestec care sa contina busuioc
   oregano si salvie

mod de preparare

Se face un amestec din: 1 lingura de pasta de tomate, sare, piper, o lingura de ulei si condimente (busuioc, oregano, salvie). Se pune deoparte. Peste bucatile de carne punem 2 linguri de ulei cu condimente si cateva picaturi de zeama de lamaie. Luam amestecul facut anterior si ungem cu el pieptul de porc, apoi punem carnea pe gratar. Se lasa pe gratar aproximativ 30 de minute pana se prajesc bine.


Le-am servit cu ciuperci la gratar si salata. Reteta Piept de porc si ciuperci la gratar a fost propusa de Cosmina_Liana pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de porc gasiti aici:
Rulada din carne de porc,
Rulade de porc,
Rulada cu carne tocata si legume

Incearca si Pulpe de pui dezosate cu legume la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc si ciuperci la gratar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.