Pieptul de pui aromat cu sote de dovlecei este o idee de mancare usoara pe care o puteti pregati foarte usor si rapid. Pieptul de pui ramane fraged si aromat, iar dovleceii se potrivesc de minune ca si garnitura.
Amestecam toate condimentele pentru marinata, le turnam peste pui si lasam puiul la frigider minim 1 ora.
Apoi il prajim in tigaie (se poate face si pe gratar, eu am vrut sa folosesc toata marinata).
Pentru garnitura am pus in ulei de masline dovlecei si ceapa, am stors si un sfert de lamaie si am lasat sa se faca. Am sarat numai la final.
Asta este tot.
Mi-a placut, marinata a adus puiului ce ii lipsea, savoare, dovleceii cu ceapa dau iz dulce-acrisor.
Reteta Piept de pui aromat cu sote de dovlecei a fost propusa de BD pe forum culinar.ro
Serviti pieptul de pui cu dovlecei cald.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaPentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macNu puteam lasa sarbatorile sa treaca fara sa avem pe masa si cateva portii de piftie de porc. ”Retete festive de...
Piftie de porcIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii