Pieptul de pui cu ananas si ghimbir este o reteta din bucataria chinezeasca, o reteta cu piept de pui pe care o puteti pregati atunci cand va doriti arome deosebite la masa.
Mod de preparare
Se taie pieptul de pui cubulete şi se pune la marinat cam ½ oră cu ingredientele pentru marinată.
Bucăţile de pui se presară cu amidonul, se sărează şi se prăjesc în ulei fierbinte până devin aurii.
Se scot bucăţile de carne şi se pun la cald.
Ghimbirul, ananasul şi celalate ingrediante taiate cubuleţe se prăjesc uşor în uleiul rămas, se sting cu sucul de ananas şi se dă în clocot.
Se adaugă bucăţile de carne în sos şi se mai lasă 5 minute.
Se presară cu ceapa verde taiată marunt sau cu praz.
Pieptul de pui cu ghimbir si ananas se serveşte cu orez fiert în apă cu sare.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaCuloare si savoare!
Prajitura cu perle de tapioca fierte in sirop de rodieSunt momente în viaţă când te întrebi "ce să mai pregătim azi de mâncare", lucru care se întâmplă când sunt...
Ciocănele în vin albSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii