Mancaruri cu carne

Reteta Piept de pui cu broccoli si dovlecei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
XWZ_12275 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Ciuperci umplute cu piept de pui (reteta video)"
 
Pieptul de pui dezosat se transeaza in felii subtiri si se condimenteaza.Se unge o tigaie cu ulei de masline, se pun feliile de piept de pui si se fri

ingrediente

   200 g piept de pui
   30 ml ulei de masline
   rozmarin
   o lamaie
   70 g broccoli
   70 g morcovi
   60 g dovlecei mici
   tineri
   100 g unt
   sare si piper dupa gust.

mod de preparare

Pieptul de pui dezosat se transeaza in felii subtiri si se condimenteaza.Se unge o tigaie cu ulei de masline, se pun feliile de piept de pui si se frig.In prealabil, se prepara sosul, din ulei de masline, lamaie, rozmarin, sare si piper. Dupa ce feliile de pui sunt gata, se pune sosul. Apoi se adauga morcovii, dovleceii si broccoli, se pune untul deasupra si se fierb inabusit timp de 10-15 minute.


Compozitia se orneaza cu busuioc si se serveste cu orez, alaturi de un vin alb sec.

Incearca si Pui fripti la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu broccoli si dovlecei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.