Mancaruri cu carne

Reteta Piept de pui cu ciuperci si carnat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
elisha25 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Crestam pieptul de pui pe mijloc. Il condimentam. Il prajim in ulei. Punem feliile de ciuperci intr-o tava si le asezam. Razuim deasupra cascaval si p

ingrediente

   4 jumatati de piept de pui sau 2 bucati intregi
   1 cutie ciuperci feliate
   30-40 dkg cascaval
   1 fir carnat afumat picant

mod de preparare

Crestam pieptul de pui pe mijloc. Il condimentam. Il prajim in ulei. Punem feliile de ciuperci intr-o tava si le asezam. Razuim deasupra cascaval si punem feliile de carne, decoram cu rondele de carnat cat cuprinde fiecare felie de carne. Prajim la cuptor, pana cand cascavalul devine auriu si carantul se prajeste deasupra. Servim cu piure de cartofi.
Alte retete culinare

recomandate



Ciuperci cuptor

Ciuperci umplute

Ciulama de ciuperci

Dovlecei umpluti
Incearca si Muschi de porc cu sos de hrean
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci si carnat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.