Mancaruri cu carne

Piept de pui cu crenvusti si cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
droopina postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pieptul de pui se desparte in doua si fiecare parte se desface ca pentru snitele. Se sareaza si pipereaza dupa gust. Se unge cu unt.
Pe "felia&q

ingrediente

   piept de pui
   crenvusti (de pui)
   sunca
   cascaval
   unt
   sare
   piper

mod de preparare

Pieptul de pui se desparte in doua si fiecare parte se desface ca pentru snitele. Se sareaza si pipereaza dupa gust. Se unge cu unt.


Pe "felia" de piept se pune o felie de sunca, un crenvusti, si cascaval.


Se ruleaza, atat cat permite umplutura si se "coase" cu scobitori.


Se mai condimenteaza, daca considerati necesar. Se pun in tava, se acopera cu folie de aluminiu si se dau 15 min la cuptorul incins la 200 grade. Dupa cca 15 min se scoate folia si se dau din nou la cuptor pentru inca 15 min, la 150 grade.




Se serveste cu salata sau orice alt fel de garnitura.


Alte retete recomandate:

Incearca si Sarmale din carne de curcan
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu crenvusti si cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite