Mancaruri cu carne

Reteta Piept de pui cu gorgonzola

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 15m 
alexandru_26409 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se bate pieptul de pui pe ambele parti cu ciocanul de snitele,se condimenteaza,se pune intr-o tigaie incinsa cu unt si ulei de masline. Se prajeste pe

ingrediente

   200 g piept de pui dezosat si fara pielita
   5 g concentrat de supa
   piper sare
   oregano
   150 smantana dulce
   50 g branza gorgonzola fermentata
   ulei de masline
   5 g unt

mod de preparare

Se bate pieptul de pui pe ambele parti cu ciocanul de snitele,se condimenteaza,se pune intr-o tigaie incinsa cu unt si ulei de masline. Se prajeste pe ambele parti. Separat se face sosul din smantana, branza gorgonzola si se pune pe foc pana se topeste branza. Apoi se pune peste pieptul de pui prajit si se da in clocot pana se ingroasa sosul.
Se serveste cu garnituri de orez cu ciuperci, cartofi frantuzesti, cartofi forestieri, piure de cartofi, cartofi prajiti.
Incearca si Chiftele gustoase cu sos de rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu gorgonzola" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.