Se bate pieptul de pui pe ambele parti cu ciocanul de snitele,se condimenteaza,se pune intr-o tigaie incinsa cu unt si ulei de masline. Se prajeste pe
Se bate pieptul de pui pe ambele parti cu ciocanul de snitele,se condimenteaza,se pune intr-o tigaie incinsa cu unt si ulei de masline. Se prajeste pe ambele parti. Separat se face sosul din smantana, branza gorgonzola si se pune pe foc pana se topeste branza. Apoi se pune peste pieptul de pui prajit si se da in clocot pana se ingroasa sosul.
Se serveste cu garnituri de orez cu ciuperci, cartofi frantuzesti, cartofi forestieri, piure de cartofi, cartofi prajiti.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataPrăjitura cu gem de prune și aluat răzuit, este una din prăjiturile copilăriei pe care ne-o prepara mama, cu gem de...
Prajitura cu gem de prune si aluat razuitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii