Piept de pui cu legume de primavara este o reteta rapida pentru care aveti nevoie de zucchini, ardei gras, morcovi, ceapa verde,mazare pastai ulei de masline si carne de pui
Se spala si se tapeteaza pieptul de pui cu un servet de hartie. Se taie in fasii de aproximativ 1 cm grosime. Se incinge uleiul, se pune carnea, se condimenteaza (sarea de mare, piper, chili, rozmarin, oregano) Cind carnea incepe a se rumeni se adauga morcovii si ceapa verde. Se amesteca la foc iute. Dupa 2-3 minute se adauga si bucatelele de ardei gras. Se amesteca din nou, tot la foc iute, timp de 2-3 minute, dupa care se adauga zucchini feliat si pastai de mazare. Se amesteca inca vreo 3-4 minute, dupa care se stropeste cu otet balsamic. Se amesteca si se lasa sa traga inca un minutel sub capac.
Cine doreste poate servi cu paste.
Reteta Piept de pui cu legume de primavara este propusa de MAYA Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii