Mancaruri cu carne

Reteta Piept de pui cu nectarine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
Bercea_14540 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei impreuna cu ardei iute din care am taiat cam 10 felii. Dupa un minut de calire se adauga carnea de pui,

ingrediente

   2 bucati piept de pui
   o ceapa potrivita
   ardei iute
   2 lingurite faina
   1/2 kg smantana
   piper
   1/2 lingurita scortisoara
   3 linguri ulei
   vegeta
   2 nectarine mari sau 3 mici

mod de preparare

Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei impreuna cu ardei iute din care am taiat cam 10 felii. Dupa un minut de calire se adauga carnea de pui, pe care am dezosat-o si am taiat-o cubulete de 2 cm. Cind carnea s-a prajit incit si-a schimbat culoarea se pune sare, piper, vegeta, 150 ml apa si se lasa la foc mic, cu capac, 7-8 minute. In acest moment se presara faina, se amesteca, se toarna smintina, scortisoara si nectarinele fiecare taiata in 8 bucati si se mai lasa sa dea un clocot, scuturind usor cratita sa nu se zdrobeasca nectarinele. Daca este prea acrisor se adauga 1 lingurita de zahar.
Se serveste cu garnitura de cartofi natur pe care am presarat patrunjel
Incearca si Canelloni cu carne
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu nectarine" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite