Pieptul de pui cu orez este o reteta ideala pentru persoanele care doresc sa manance ceva usor si gustos. Pentru a gati acest preparat culinar sunt necesare urmatoarele ingrediente: piept de pui, orez, legume, faina, galbenusuri, margarina.
Aceasta reteta de piept de pui cu orez este foarte buna si pentru o cura de slabire, neavand prea multe grasimi ori calorii.
Se fierbe carnea in apa cu sare si se spumeaza. Cand pieptul de pui e aproape fiert, se adauga legumele taiate. Sosul alb se prepara din faina, margarina si zeama in care au fiert carnea si legumele. Sosul se lasa sa fiarba si se adauga suc de lamaie si 2 galbenusuri. Se adauga carnea taiata.
Orezul se fierba simplu in apa cu sare.
Se serveste cald.
Alte retete recomandate:
Pulpa de miel cu vin si lamaie
Cotlete de miel in iaurt
Ciorba de miel cu verdeata
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradO prajitura care mie imi place foarte mult! Reteta o am din caietul de prajituri al bunicii mele!:X
Prajitura cu branza dulce si bezeaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii