Pentru a da un gust deosebit carnii facem un sos din 1 lingura otet balsamic, 2 linguri miere de albine, 1 lingura de sos de soia, sare si piper. Punem la incins gratarul dupa cae asezam feliile de carne peste unse cu sosul de marinata.
Garnitura:A
Curatam cartofii de coaja si ii taiem felii de marimi potrivite. Ii asezam in straturi intr-un vaz termorezistent. Intre fiecare strat punem sare, piper si parmezan ras. Acoperim cu stanol vasul si il punem la cuptor pentru 35 minute, pana prinde o crusta.
Putem servi si cu amestec de legume.
Alte retete culinare recomandate
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe