Piept de pui umplut cu telemea, cascaval si ciuperci

Pieptul de pui umplut cu telemea, cascaval si ciuperci este o rulada delicioasa potrivita pentru pranz sau cina. Iti recomandam sa o servesti alaturi de legume cu cascaval.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui umplut cu telemea, cascaval si ciuperci

Ingrediente

  • Ingrediente (10 portii)
  • 850 g piept de pui
  • 100 g cascaval
  • 150 g telemea
  • 100 g ciuperci de padure
  • 50 g spanac frunze
  • Pentru garnitura:
  • 700 g vinete
  • 200 g cascaval
  • Pentru sos:
  • 100 g demiglace de pui

Mod de preparare

O rulada gustoasa si simplu de facut este meniul perfect pentru un pranz delicios. Alaturi, iti recomandam sa pregatesti o garnitura savuroasa realizata din vinete si cascaval. Ai totul la indemana: reteta de mai jos, recomandata de Chef Cezar Munteanu, iti explica pas cu pas ce ai de facut, iar ingredientele le gasesti la Selgros, impreuna cu cea mai buna carne.

Mod de preparare

Se incepe cu pregatirea garniturii: vinetele se taie felii si se rumenesc in ulei de masline. Se scurg de excedentul de grasime si se aseaza in vas de gratinare, alternand vinete si cascaval. Se introduc la cuptor pana la gratinare. Pieptul de pui se desface ca pentru rulada si se umple cu ciupercile taiate felii, cascavalul, telemeaua si spanacul frunze. Se ruleaza si se leaga cu sfoara de bucatarie. Se frige in ulei de masline cu infuzie de plante aromate, rumenindu-se pe toate partile, dupa care se introduce la cuptor pentru inca 10 - 15 minute. Se taie felii in momentul servirii si vor fi acompaniate de jiul de la frigere si vinete gratinate.

Selgros si Chef Cezar Munteanu iti ureaza spor la gatit si pofta buna!


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan
Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Strudel cu prune
2
Aluaturi

Strudel cu prune

MENIU CU DRAGOSTE DE DIETA!

Strudel cu prune
Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
3
Torturi

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji

Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
Tort  Dobos
4
Torturi

Tort Dobos

Tortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...

Tort Dobos
Briose cu afine
5
Retete culinare

Briose cu afine

Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...

Briose cu afine
Parteneri
Desert Swiss Roll-Rulada cu capsuni
Bucataras.RO

Desert Swiss Roll-Rulada cu capsuni

Reteta aceasta ma bantuie de ceva vreme, rulada cu capsuni am mai facut, dar Swiss Roll este pur si simplu cea mai buna. O...

Desert Swiss Roll-Rulada cu capsuni
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Obiceiuri si traditii culinare de Florii
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!