Mancaruri cu carne

Reteta Pirosti cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se farimiteaza drojdia, se adauga zaharul topit in doua linguri de lapte caldut si o lingura de faina. Se bate bine si se lasa sa creasca. Se adauga o

ingrediente

   2 oua
   1/2 pahar cu lapte
   25 g unt
   10 g drojdie de bere
   1 virf de cutit sare
   1 bucatica zahar
   faina. Umplutura: 250 g carne de vaca tocata
   1 ceapa
   50 g unt
   1-2 linguri smintina
   sare
   piper
   1 ou
   150-200 g ulei

mod de preparare

Se farimiteaza drojdia, se adauga zaharul topit in doua linguri de lapte caldut si o lingura de faina. Se bate bine si se lasa sa creasca. Se adauga ouale intregi, restul de lapte, untul topit, sare si
faina, pina se obtine un aluat potrivit de moale, care se lasa sa dospeasca.
Se intinde o foaie, se taie rotocoale cu paharul, se umple cu tocatura de
carne preparata astfel: se inabusa intii ceapa in unt, se adauga carnea
tocata, oul, sarea, piperul si se prajesc putin in ulei. Apoi se adauga
smintina. Se pune umplutura pe un rotocol, se acopera cu alt rotocol, se
lipesc marginile si se rumenesc in grasime. Pirostile se pot umple cu varza
calita, cu orez, cu creier sau cu resturi de peste.

Incearca si Budinca de fidea cu carne
Daca ti-a placut reteta noastra "Pirosti cu carne" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.