Mancaruri cu carne

Reteta Placintele cu pate Bucegi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
justeu80 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie foile de placinta de-a lungul in 4 fasii si se acopera cu o carpa pentru a nu se crapa. Se mixeaza restul ingredientelor pentru a obtine o pas

ingrediente

Ingrediente pentru 4 persoane:
   1 cutie de pate de pasare Bucegi de 200 gr
   2 oua mari
   1 lingura de smantana grasa
   3 linguri de unt moale
   1/4 lingurita de piper negru macinat
   1 lingurita de patrunjel verde tocat
   un varf de cutit de sare

mod de preparare

Se taie foile de placinta de-a lungul in 4 fasii si se acopera cu o carpa pentru a nu se crapa. Se mixeaza restul ingredientelor pentru a obtine o pasta. Se unge cu unt fiecare fasie de placinta, apoi se pune o lingurita din umplutura. Se impatureste pentru a obtine un triunghi. Placintele se ung cu unt. Se coc la cuptor 18-20 min.




Se serveste cu sos picant sau cu iaurt si menta.


Alte retete recomandate:

Incearca si Piept de pui pane a la Ciobeni
Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele cu pate Bucegi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.