Mancaruri cu carne

Reteta Pollo Parisianno

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Cheef_18602 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pieptul de pui se taie cuburi, cartofii se taie cuburi si se fierb in apa cu sare si un pic de ulei, ciupercile se taie felii. Puiul se trage in tigai

ingrediente

   200 piept de pui 0
   60 gr. ciuperci 0
   150 gr. cartofi fierti 0
   150 gr. smantana o lingura de amidon 0
   50 gr. cascaval ras

mod de preparare

Pieptul de pui se taie cuburi, cartofii se taie cuburi si se fierb in apa cu sare si un pic de ulei, ciupercile se taie felii. Puiul se trage in tigaie cu 2 linguri de ulei, se pun ciupercile si se mai caleste pana cand ciupercile se moaie. Se pun cartofii fierti si se amesteca fara lingura ca sa nu spargi cartofii(doar din tigaie). Smantana se amesteca cu amidonul si se adauga. Se mai tine pe foc cca. 5 minute. Se ia de pe foc si se pune pe o farfurie intinsa mare(de pizza), dupa care se presara cascavalul ras deasupra.
Se serveste imediat fara insotire de garnitura.
Incearca si Carnati de casa
Daca ti-a placut reteta noastra "Pollo Parisianno" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.