carnea de porc taiata bucatele se pune la prajit in putin ulei, se condimenteaza cu condiment chinezesc si cand e prajita se scoate din ulei. In ulei
carnea de porc taiata bucatele se pune la prajit in putin ulei, se condimenteaza cu condiment chinezesc si cand e prajita se scoate din ulei.
In uleiul ramas se pun morcovii taiati feliute subtiri. Se calesc pana se moaie. Am pus si 100 ml apa, apoi am pus capacul si am lasat sa fiarba.
Se adauga ardeiul fasii, apoi se pune carnea de porc, se amesteca in continuare, se pune zaharul brun, sos de soia si piper.Se adauga ghimbirul taiat fasii.
Se pun alunele si stafidele si se amesteca. Apoi se potriveste de gust si se pune marar si patrunjel.
Intre timp orezul se pune la fiert in apa cu sare si putin ulei sa nu se prinda, cand e gata se pune capacul si se lasa cam 20 min sa se umfle in apa.
Pofta buna!
Reteta Porc cu alune si stafide a fost propusa de alinasirazvan pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de porc gasiti aici:
Porc Gong-Bao,
Chop Suey cu porc,
Porc exotic cu paste de wok
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii