Mancaruri cu carne

Reteta Portofel de pui la capac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Best_29064 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se despica pieptul de pui si se introduc in interior cascavalul si sunca, dupa care se ruleaza si se presara sare si piper dupa gust. Se prajeste intr

ingrediente

   pentru 1 portie: 250 gr piept de pui
   1 felie de cascaval feliat
   1 felie potrivit de groasa de sunca presata
   1/4 pahet de unt
   sare si piper

mod de preparare

Se despica pieptul de pui si se introduc in interior cascavalul si sunca, dupa care se ruleaza si se presara sare si piper dupa gust. Se prajeste intr-o tigaie de teflon cu unt pana se rumeneste bine pieptul.
Cu sos alb de smantana cu ciuperci
Incearca si Makluba
Daca ti-a placut reteta noastra "Portofel de pui la capac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.