Mancaruri cu carne

Reteta Porumbel umplut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
gudy gudy 3626 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Porumbeii se spala bine (in interior si la exterior) si se usuca.
Pentru umplutura: se bat 50 gr. unt, ou, pesmet, ceapa, inimi, stomacul, ficatul, p

ingrediente

   4 porumbei
   sare
   piper
   50 gr. unt
   1 ou
   60 gr. pesmet
   inimi
   ficat si stomac de la porumbei
   2 cepe (taiate marunt )
   patrunjel
   coaja de la o lamiie
   80 gr. unt

mod de preparare

Porumbeii se spala bine (in interior si la exterior) si se usuca.
Pentru umplutura: se bat 50 gr. unt, ou, pesmet, ceapa, inimi, stomacul, ficatul, patrunjelul, sarea si piperul, pina devin o crema.
Se umplu porumbeii cu crema si se pun in cuptor (200°C, 45 minute).
Porumbeii se ung mereu cu 80 gr. unt.

Incearca si Pulpa de porc cu ciuperci la gratar
Daca ti-a placut reteta noastra "Porumbel umplut" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite