Mancaruri cu carne

Porumbel umplut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
gudy gudy 3626 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Porumbeii se spala bine (in interior si la exterior) si se usuca.
Pentru umplutura: se bat 50 gr. unt, ou, pesmet, ceapa, inimi, stomacul, ficatul, p

ingrediente

   4 porumbei
   sare
   piper
   50 gr. unt
   1 ou
   60 gr. pesmet
   inimi
   ficat si stomac de la porumbei
   2 cepe (taiate marunt )
   patrunjel
   coaja de la o lamiie
   80 gr. unt

mod de preparare

Porumbeii se spala bine (in interior si la exterior) si se usuca.
Pentru umplutura: se bat 50 gr. unt, ou, pesmet, ceapa, inimi, stomacul, ficatul, patrunjelul, sarea si piperul, pina devin o crema.
Se umplu porumbeii cu crema si se pun in cuptor (200°C, 45 minute).
Porumbeii se ung mereu cu 80 gr. unt.

Incearca si Rata umpluta cu castane
Daca ti-a placut reteta noastra "Porumbel umplut" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite