Mancaruri cu carne

Praz cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se prajesc bucatile de carne pina ce se rumenesc. Se acopera carnea cu apa, se adauga putina sare si se lasa sa fiarba pina cind carnea devine frageda

ingrediente

   1/2 kg carne
   1 legatura praz
   2 linguri bulion
   1/2 lingurita zahar
   2 linguri untura
   sare

mod de preparare

Se prajesc bucatile de carne pina ce se rumenesc. Se acopera carnea cu apa, se adauga putina sare si se lasa sa fiarba pina cind carnea devine frageda. In acest timp se curata prazul, se taie si se opareste cu apa clocotita. Prazul scurs de apa se asaza peste carne, se adauga bulionul si zaharul si se lasa sa fiarba 10-15 minute. Se da apoi la cuptor si se lasa pina cind sosul este bine scazut.
Incearca si Pui Zingara
Daca ti-a placut reteta noastra "Praz cu carne" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite