Mancaruri cu carne

Reteta Prunisoare umplute

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se taie capacele la prunisoare si se golesc de miez cu un cutit ascutit. Miezul se inmoaie in lapte dulce, se farimiteaza si se amesteca cu pestele cu

ingrediente

   6-8 prunisoare mici
   1 cana de lapte dulce
   2 oua fierte tari
   100 g cascaval ras
   200 g peste sarat
   1 ou crud
   1 lingura de unt
   sare
   piper macinat
   verdeata tocata

mod de preparare

Se taie capacele la prunisoare si se golesc de miez cu un cutit ascutit. Miezul se inmoaie in lapte dulce, se farimiteaza si se amesteca cu pestele curatat de oase si de pielite si tocat marunt, cu verdeata tocata, doua oua


crude batute spuma si un ou fiert tare tocat marunt. Amestecul se omogenizeaza, se pipereaza dupa gust, se mai sareaza daca e nevoie, apoi se umplu. Se unge o forma cu unt, se pun prunisoarele la rind, se stropesc cu lapte cald si se introduce forma in cuptor la foc iute o jumatate de ora.
Se servesc fierbinti langa legume sote.





Alte retete usoare recomandate





Ciulama de ciuperci


Ghiveci de legume


Musaca de vinete
Incearca si Pui manastiresc
Daca ti-a placut reteta noastra "Prunisoare umplute" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.