Pieptul de pui se taie, se sareaza si pipereaza, se pune intr-o tava unsa cu ulei de masline si se da la cuptor pentru 15 minute. Intre timp, cat pui
Pieptul de pui se taie, se sareaza si pipereaza, se pune intr-o tava unsa cu ulei de masline si se da la cuptor pentru 15 minute.
Intre timp, cat puiul este la cuptor, legumele se taie.
Cele 2 linguri de ierburi se amesteca cu cateva linguri de ulei da masline, vreo 4-5.
Dupa cele 15 minute de stat la cuptor, se scoate, se aseaza legumele pe deasupra.
Si se toarna amestecul de ulei cu ierburi.
Gata de bagat la cuptor pentru 30 de minute.
Se serveste cald.
Alte retete cu carne de pui gasiti aici:
Pui cu ananas,
Piept de pui umplut cu rizotto ,
Papricas de pui cu smantana
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeZărzăraşi sau mini papanaşi. Se fac rapid şi sunt foarte gustoşi, mai ales calzi. Eu i-am servit cu miere, dar merg cu...
Zarzarasi cu miereAcest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosLimoncello este un lichior de lămâie originar din sudul Italiei (peninsula Sorrento). Cum localnicii țin mult la...
LimoncelloIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii