Pui aromat la cuptor este un mod deosebit de a prepara carnea de pui. Va trebuie pentru aceasta reteta cu carne circa 1 kg de carne.
Pui aromat la cuptor este un mod deosebit de a prepara carnea de pui. Se spala carnea de pui si se pune intr-un castron.Cartofii se curata si se taie sferturi.
Peste carnea de pui se pun condimentele si se amesteca bine.La fel se procedeaza si cu cartofii.
Se pune carnea si cartofii intr-o tava in care am pus in prealabil uleiul.
Se toarna si apa si se da vasul la cuptor,pana cand carnea capata un aspect aramiu.Se serveste alaturi de muraturi sau ce doreste fiecare.
Puiul aromat la cuptor se servete cald alaturi de ceva acru.
Pentru a putea prepara acesta reteta ar fi ideala:Tava pentru cuptor, dimensiuni 32x32x7 cm, marca Nuova R2S din portelan de la Kitchen Shop.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataO supa ce am descoperit -o recent, fiind invitata la pranz la o prietena. Aceasta supa i-o facea bunica in copilarie, si ea,...
Reteta de supa de legume cu rosii si galuste pufoaseIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii