Pui aromat la cuptor

Pui aromat la cuptor este un mod deosebit de a prepara carnea de pui. Va trebuie pentru aceasta reteta cu carne circa 1 kg de carne.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pui aromat la cuptor

Ingrediente

  • -1 kg carne de pui (in cazul meu aripioare)
  • 4-5 cartofi potriviti
  • condimente pentru carne de pui
  • 1 pahar apa
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Pui aromat la cuptor este un mod deosebit de a prepara carnea de pui. Se spala carnea de pui si se pune intr-un castron.Cartofii se curata si se taie sferturi.
Peste carnea de pui se pun condimentele si se amesteca bine.La fel se procedeaza si cu cartofii.
Se pune carnea si cartofii intr-o tava in care am pus in prealabil uleiul.
Se toarna si apa si se da vasul la cuptor,pana cand carnea capata un aspect aramiu.Se serveste alaturi de muraturi sau ce doreste fiecare.


Puiul aromat la cuptor se servete cald alaturi de ceva acru.
Pentru a putea prepara acesta reteta ar fi ideala:Tava pentru cuptor, dimensiuni 32x32x7 cm, marca Nuova R2S din portelan de la Kitchen Shop.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac oparit

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
2
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)
3
Borsuri

Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)

Desigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...

Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)
Briose cu ciocolata
4
Prajituri

Briose cu ciocolata

Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...

Briose cu ciocolata
Ciorba de perisoare
5
Borsuri

Ciorba de perisoare

O ciorba cu multe....multe legume calite!

Ciorba de perisoare
Parteneri
Reteta de supa de legume cu rosii si galuste pufoase
Bucataras.RO

Reteta de supa de legume cu rosii si galuste pufoase

O supa ce am descoperit -o recent, fiind invitata la pranz la o prietena. Aceasta supa i-o facea bunica in copilarie, si ea,...

Reteta de supa de legume cu rosii si galuste pufoase
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
ReteteCulinare.RO

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!