Pui aromat la cuptor este un mod deosebit de a prepara carnea de pui. Va trebuie pentru aceasta reteta cu carne circa 1 kg de carne.
Pui aromat la cuptor este un mod deosebit de a prepara carnea de pui. Se spala carnea de pui si se pune intr-un castron.Cartofii se curata si se taie sferturi.
Peste carnea de pui se pun condimentele si se amesteca bine.La fel se procedeaza si cu cartofii.
Se pune carnea si cartofii intr-o tava in care am pus in prealabil uleiul.
Se toarna si apa si se da vasul la cuptor,pana cand carnea capata un aspect aramiu.Se serveste alaturi de muraturi sau ce doreste fiecare.
Puiul aromat la cuptor se servete cald alaturi de ceva acru.
Pentru a putea prepara acesta reteta ar fi ideala:Tava pentru cuptor, dimensiuni 32x32x7 cm, marca Nuova R2S din portelan de la Kitchen Shop.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de brad Cand doresc o masa simpla dar hranitoare si gustoasa cu orez ,il prepar in acest fel . Difera doar carnea...
Orez cu piept de puiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii