Pieptul de pui se taie bucatele. Intr-o farfururie se adauga 2 linguri de ulei de masline, boia dulce, sare si piper. Prin aceasta compozitie se taval
Pieptul de pui se taie bucatele.
Intr-o farfururie se adauga 2 linguri de ulei de masline, boia dulce, sare si piper.
Prin aceasta compozitie se tavalesc bine bucatile de piept de pui.
Separat se bat cele doua oua cu sare si piper.
Prin ouale batute se da bucatile de pui.
Parmezanul si pesmetul se pun intr-o punga, se adauga bucatile de pui si se amesteca bine.
Se pun intr-o tava unsa cu ulei si se da la cuptor (200 grade Celsius) pentru 45 de minute.
Se poate servi cu conopida murata.
Pofta buna!
Reteta Pui crocant la cuptor a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro
Alte retete cu piept de pui gasiti aici:
Piept de pui umplut cu ciuperci ,
Rulada din piept de pui,
Piept de pui la cuptor
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloO reteta rapida, un aluat fraged si multa savoare.
Tarta sarata cu rosii si masline1. Cele doua aluaturi se lucreaza separat. Pentru fiecare in parte, untul rece se bate spuma cu zaharul pudra si esenta de...
Biscuiti marmorati
Comentarii